Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Architect villa

 
WoonSubliem: architect én bouwer van uw villa
Wij bieden u de mogelijkheid om met WoonSubliem uw villa te ontwerpen en te bouwen. Dit alles onder één dak. Woonsubliem is niet alleen de architect van uw villa, maar eventueel ook uw bouwpartner met verstand van zaken.

Zorgeloos bouwen van uw villa binnen uw budget
Het voornaamste voordeel voor u is dat wij direct de bouwkosten kunnen toetsen aan het door u opgestelde budget. Zo weet u meteen of het ontwerp ook uitgevoerd kan worden, of dat er eventueel nog aanpassingen gemaakt moeten worden. We gaan direct na of u nog ruimte overheeft binnen uw budget of juist tekort komt. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de financiële haalbaarheid van uw droomhuis. Dit levert ook tijdswinst op bij de uiteindelijke bouwaanvraag en aanbesteding. Kortom; een win-win situatie waardoor u zo snel mogelijk in uw droomvilla kunt wonen.

Schakel dè architect voor uw villa in

Heeft u bouwplannen voor een villa? Neem dan contact op met WoonSubliem. Heeft u reeds een architect voor uw villa? Vraag ons dan voor een gratis second opinion.

landelijk wonen schetsontwerp
afbeelding: schetsontwerp (uit de hand geschetst)

Referenties
Wellicht hebben wij uw smaak niet op onze website staan, toch kan het zijn dat wij deze "wel" ontworpen hebben. Daarom tonen wij graag ons complete portfolio bij u aan huis. Voor een afspraak belt of mailt u:

Woonsubliem: 0575 846052

info@woonsubliem.nl

 

Een van onze ontwerpers zal contact met u opnemen.


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan