Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
WoonSubliem besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. WoonSubliem wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
WoonSubliem  garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.

WoonSubliem  is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. WoonSubliem aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
WoonSubliem garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan