Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Bouwbegeleiding

Als het ontwerp gereed is en de bouwvergunning is verleend door de gemeentelijke instanties dan zal de aannemer aanvangen met de bouw van uw woning. Normaliter wordt u uitgenodigd bij het uitzetten van de bouw door de aannemer. Hierbij zal de gemeente ook aanwezig zijn.

Hoe controleert u of de bouw wel verloopt zoals overeengekomen?

Maak gebruik van de unieke service van WoonSubliem namelijk: Bouwbegeleiding
Door de bouw in de ruw- en afbouwfase te controleren op diverse punten kunnen wij nagaan of de woning gebouwd wordt conform de overeengekomen stukken. 
Wij van WoonSubliem zullen de bouw van uw woning meerdere malen met u bezoeken. U bent namelijk van harte welkom bij deze bezoeken. Uiteraard kijken wij ook mee tijdens de oplevering.

Van het bezoek krijgt u een verslag. Mocht er onverhoopt onvolkomenheden zijn dan zullen wij uw aannemer daar tijdig op aanspreken.
Met dit bouwkundig verslag, opgesteld door een deskundige, staat u altijd sterker dan zonder. Veelal worden vergissingen in een vroeg stadium gesignaleerd waardoor ze wel hersteld kunnen worden voor oplevering van uw woning.

Spreekt u dit aan? Neem contact op met WoonSubliem


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan