Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Bouwkosten huis

De bouwkosten van uw huis overzichtelijk
Door met WoonSubliem in zee te gaan krijgt u niet alleen een prachtig ontwerp dat aan uw woonwensen voldoet. Aan dit economisch ontworpen huis komt ook een richtprijs te hangen die nauwkeurig is. Hierdoor is direct duidelijk wat de bouwkosten van uw huis zullen zijn. Dit is totaal anders dan de reguliere procedures waarbij een architect eerst ontwerpt en de bouwvergunning regelt en daarna pas een aanbesteding houdt. Hierbij komen er vaak extra kosten om de hoek kijken. 

Enkele bouwkosten-gunstige ontwerpen:
jaren 30             moderne villa        T-boerderij
herenhuis jaren30 bouwkosten huis
    moderne villa bouwkosten huis     T- boerderij stijl huis bouwen bouwkosten huis

De bouwkosten van uw huis binnen uw budget
De richtprijs van Woonsubliem is prijsvast tot en met de bouw*. Hiermee onderscheiden wij ons van menig ander huizenontwerper. Tijdens de bouw van uw huis kunnen er op uw verzoek natuurlijk altijd aanpassingen gemaakt worden. Kortom, u weet vanaf de start  wat u kunt verwachten en de bouwkosten van uw huis zijn volledig transparant.

Bij WoonSubliem komt u niet voor verrassingen te staan.

De bouwkosten van uw huis vanaf  € 300,--/m3
Indien u een vrijstaande woning wilt bouwen binnen een beperkt budget dan kunnen wij u helpen. De bouwkosten zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Daarom zorgen wij voor een eenvoudig ontwerp. Hoe groter, meer inhoud, hoe voordeliger de kosten per kuub. Kortom, wij kunnen u voorzien van een economisch gunstig ontwerp.

In de Achterhoek hebben wij een aannemer bereid gevonden om een volwaardige schuurwoning te leveren tegen € 225.000,-- inclusief btw en 750m3 groot*. WoonSubliem helpt !

WoonSubliem bouwkosten schuurwoning
schuurwoning

Vrijblijvende afspraak?
Wilt u graag een bouwkosten advies van WoonSubliem? Of wilt u ons laten meedenken bij het ontwerpen van uw huis? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de specialisten van WoonSubliem.
Heeft u al een ontwerp en/of offerte? WoonSubliem biedt u een gratis second opinion!

* vraag naar de voorwaarden


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan