Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Vrijstaande woning bouwen

U wilt een vrijstaande woning bouwen?
Voor velen zal een lang gekoesterde wens in vervulling gaan door de bouw van een vrijstaande woning. Maar voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden moet u veel verschillende stappen doorlopen en diverse keuzes maken.

De bouwaanvraag moet bijvoorbeeld soepel verlopen en de woning moet op tijd en onder garantie (Bouwgarant of Woningborg) gebouwd worden. Ook moet u keuzes maken over onder andere de goothoogte, nokhoogte, erkers, dakkapellen en dakvormen. Wij helpen u graag in deze keuzes en stappen.

Zorgeloos uw vrijstaande woning bouwen 
Zonder de juiste aandacht kan dit proces duur en niet naar wens uitpakken. WoonSubliem ontwerpt uw vrijstaande woning met zorg en bekwaamheid. Wij vinden het belangrijk dat er een goed persoonlijk contact is vóór, tijdens en na de bouw van uw vrijstaande woning. Binnen dit proces bent u het uitgangspunt, want alleen dan kan het resultaat naar uw volledige tevredenheid zijn. Met uw wensen en onze kennis kunnen wij uw vrijstaande woning ontwerpen. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan.


Vrijblijvend contact?

U wilt een vrijstaande woning bouwen? Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of er een ‘klik’ is met onze specialisten en onze werkwijze. Heeft u al een ontwerp en/of offerte? WoonSubliem biedt u gratis een second opinion!


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan