Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Villa Bouw

WoonSubliem villa bouw wit gekeimd

Verschillende manieren van villa bouw
Van origine heeft een villa een groot bebouwd grondoppervlak en dit oppervlak verschilt niet veel van het totale gebruiksoppervlak van de woning. Zo ontstaat een in verhouding lage woning ten opzichte van de breedte en diepte. Met een rijkelijk bedeelde kap, die in de laatste decennia vaak in riet is uitgevoerd. Dit staat in schril contrast met de moderne villa bouw. Uitgevoerd in wit stucwerk, veel glas, grote geveloppervlakken en vormen die voorheen niet of nauwelijks te produceren waren.

We kennen in Nederland de stadsvilla, de moderne villa, de watervilla en bijvoorbeeld de Gooise villa.

Stadsvilla 
stadsvilla bouwen modern woonsubliemDe grootte van de woning kan ook in de hoogte gezocht worden waardoor de zogenaamde stadsvilla geschetst wordt. In een klassieke vorm spreken we over een herenhuis, ook wel verward met een notaris woning.

moderne watervilla     gooise villa villa bouwen huis bouwen woonsubliem landelijk wonen    modern huis bouwen architect villa

Watervilla       Gooise villa           Moderne villa

WoonSubliem: dé specialist in villa bouw

Afhankelijk van de grootte van uw bouwkavel en de regelgeving kan een villa gebouwd worden die aansluit bij uw eigen wensen. Het ontwerp kan gebaseerd worden op een bestaand type villa of we kunnen samen met u een compleet nieuw type villa ontwerpen. Hoe dan ook, we zoeken altijd samen naar een ontwerp wat bij u past.

Zoekt u de architect van uw droomvilla? Neem dan contact op met WoonSubliem! Heeft u al een ontwerp en offerte maar bent u niet 100% tevreden? Vraag dan om de gratis second opinion.
 
 


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan