Home Over WoonSubliem Ontwerpen Bouwen Wonen Gerealiseerde woningen Klantervaring Actueel

Eigen huis bouwen

U wilt uw eigen huis bouwen. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. Na het ontwerpen, regelen van financiën, aankoop van de bouwkavel, doorlopen van welstand en het verkrijgen van de felbegeerde bouwvergunning begint het daadwerkelijk bouwen van uw eigen huis. Een spannende periode waarin de sleuteloverdracht “steen voor steen” steeds dichterbij komt.

Dit moet een plezierige periode zijn waarbij elke dag, elke week, elke maand de vooruitgang zichtbaar en tastbaar is. U wilt met familie en vrienden de voortgang bekijken. En misschien zelfs wel een website opzetten met foto’s van de bouw, het kan dus nog leuker worden.

 Eigen huis bouwen - Moderne villa
ontwerp van een moderne villa in Almere

Zorgeloos uw eigen huis bouwen

De uitvoerende partij, de aannemer, zal na de ruwbouw een afbouwplanning overhandigen waardoor de oplevering van uw eigen huis al globaal zichtbaar wordt. Weersinvloeden zijn in deze fase minder van invloed op de oplevering.

Op naar de oplevering, de sleutel wordt overhandigd. De woning moet meer dan goed zijn. WoonSubliem kan u tijdens de bouw van uw eigen huis bijstaan met deskundige bouwbegeleiding. Zo wordt het bouwen van uw eigen huis een zorgeloos traject!

Ontdek hoe ook u zorgeloos uw eigen huis kunt bouwen. Ontvang nu vrijblijvend onze brochure of vraag gratis persoonlijk advies aan.


Contact
Hoofd- en bezoekvestiging
adres

tel
e-mail
Netwerkweg 5
7251 KV Vorden
0575 - 84 60 52
Bezoekvestiging
adres


tel
e-mail
Willem Alexanderweg 77-06
3945 CH Cothen
(Wijk bij Duurstede)
0575 - 84 60 52
Brochure aanvragen Maak een persoonlijke afspraak Vraag een offerte aan Belverzoek achterlaten Vraag een second opinion aan